Στο παράθυρο **Restore Jobs**: Επιλέξτε το αποθηκευμένο αρχείο εργασίας.
Κάντε κλικ στο εικονίδιο **X** για να το διαγράψετε.
Τελικά βήματα
Μετά την επαναφορά μιας εργασίας: Ανοίξτε την από την καρτέλα **Page**, εάν χρειάζονται επεξεργασίες
Ή προχωρήστε απευθείας στην εκτύπωση
Τέλος του οδηγού
Αυτό ολοκληρώνει τη διαδικασία αποθήκευσης, επαναφοράς και διαχείρισης εργασιών εκτύπωσης στο DigiRIP.
Κολλήσατε σε κάποιο βήμα;
Ο εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπός σας εγκαθιστά, εκπαιδεύει και συντηρεί το μηχάνημά σας, ενώ η ομάδα υποστήριξης του εργοστασίου μας βρίσκεται πίσω από αυτόν. Επικοινωνήστε με οποιονδήποτε από τη σελίδα υποστήριξης.